Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

 

Adjudicació de les obres corresponents al Projecte d'adequació del local del C/ Churruca 88 pel trasllat del C.I.R.D. i implantació del S.I.E. per part de l'Ajuntament de Mataró

 

AFIX Constructora, torna a ésser adjudicatària de les obres corresponents al Projecte d'adequació del local del C/ Churruca, 88 de Mataró pel trasllat del Centre d'Informació i Recursos de les Dones (C.I.R.D) i implantació del Servei d'Intervenció Especialitzada (S.I.E.) per part de l'Ajuntament de Mataró.

El C.I.R.D. és un espai adreçat a totes les dones de la ciutat, que té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació i atenció, així com potenciar els processos d’autonomia femenina i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere que encara perduren, oferint serveis d’informació i orientació, d’atenció psicològica, assessorament jurídic i laboral.

El S.I.E. exerceix les competències de la Generalitat per a la creació i la prestació dels serveis d’intervenció especialitzada per a dones que pateixen de violència masclista i els seus fills i filles.

Les obres tenen una durada prevista de tres mesos amb inici immediat i un PEC de licitació de 135.023,97€ + IVA.

 

 

<TORNAR

"Construïm serveis per la ciutat"

 

 

 

Carrer Pizarro, 34-38 baixos · 08302 Mataró · Tel/ Fax 93.757.30.13 · afix@afixconstructora.com

AFIX Constructora, s.l. · avís legal