Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto Foto

 

AFIX Constructora, sl oferim tot tipus de serveis relacionats amb la construcció i edificació. La nostra experiència en el sector i capacitat tècnica ens permet dur a terme qualsevol obra, per singular o complexa que sigui.

Així mateix, disposem de personal altament qualificat per oferir al nostre client l'execució de la seva obra, de principi a fi, tot perfectament coordinat i sense que això li suposi cap sobre cost.

 

En AFIX Constructora, sl oferim la construcció de tot tipus d'edificis, habitatges plurifamiliars, naus industrials, edificis de serveis per a l'administració pública, habitatges unifamiliars, etc .... Tot això, oferint al client una versatilitat en funció de les seves necessitats, ja sigui per a una contractació global o parcial.

La nostra capacitat tècnica contrastada, de gestió, coordinació i resolució, ens permet assolir els objectius que tot client satisfet desitja: donar respostes satisfactòries als projectes que es plantegen i complir els objectius de qualitat que se'ns exigeixen.

· Rehabilitació d'edifici i habitatges- Retirada d'amiant

Des d'AFIX Constructora, sl som conscients de la variabilitat de les necessitats dels nostres clients i per això, oferim, no només la construcció d'edificis, sinó que també disposem de tècnics i personal altament qualificat per a l'execució d'obres de rehabilitació de tot tipus. Tot això perfectament planificat i organitzat amb l'objectiu de minimitzar al màxim les molèsties que una obra d'aquest tipus hi comporta.

Així mateix, per tal d'oferir més serveis als nostres clients, també disposem de l'acreditació RERA, emès pel Departament de Seguretat i Salut de la Generalitat de Catalunya, per realitzar retirades d'elements d'amiant que es puguin trobar dins d'una obra de rehabilitació, fet que és molt comú.

· Serveis tècnics i manteniment
En AFIX Constructora sl disposem de tècnics titulats amb capacitat i solvència tècnica necessària per dur a terme qualsevol tipus de projecte, direcció d'obra, ITE, taxacions, legalitzacions, cèdules d'habitabilitat, pla de manteniment, etc ....

" Alguns dels nostres principals clients"

 

 

 

Carrer Pizarro, 34-38 baixos · 08302 Mataró · Tel/ Fax 93.757.30.13 · afix@afixconstructora.com

AFIX Constructora, s.l. · avís legal