Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

 

AFIX Constructora, sl oferim tot tipus de serveis relacionats amb la construcció i edificació. La nostra experiència en el sector i capacitat tècnica ens permet dur a terme qualsevol obra, per singular o complexa que sigui.

Així mateix, disposem de personal altament qualificat per oferir al nostre client l'execució de la seva obra, de principi a fi, tot perfectament coordinat i sense que això li suposi cap sobrecost.

 

· Edificació i obra nova

En AFIX Constructora, sl oferim la construcció de tot tipus d'edificis, habitatges plurifamiliars, naus industrials, edificis de serveis per a l'administració pública, habitatges unifamiliars, etc .... Tot això, oferint al client una versatilitat en funció de les seves necessitats, ja sigui per a una contractació global o parcial.

La nostra capacitat tècnica contrastada, de gestió, coordinació i resolució, ens permet assolir els objectius que tot client satisfet desitja: donar respostes satisfactòries als projectes que es plantegen i complir els objectius de qualitat que se'ns exigeixen.

 

· Rehabilitació integral d'edificis i habitatges

· Serveis tècnics i manteniment

 

" Alguns dels nostres principals clients"

 

 

 

 

Carrer Pizarro, 34-38 baixos · 08302 Mataró · Tel/ Fax 93.757.30.13 · afix@afixconstructora.com

AFIX Constructora, s.l. · avís legal